Individuele begeleiding

Een zwangerschap is een enerverende gebeurtenis met als hoogtepunt de bevalling. Om deze tijd vol vertrouwen tegemoet te treden is individuele zwangerschapsbegeleiding een mogelijkheid. Deze cursus wordt aan huis in je eigen vertrouwde omgeving gegeven. Ook bij beperkte mobiliteit (bijvoorbeeld als gevolg van bekkeninstabiliteit) of bij angst voor de bevalling kan deze individuele cursus uitkomst bieden.

Tijdens de cursus wordt uitvoerig ingegaan op de laatste fase van de zwangerschap, de bevalling en de eerste periode na de bevalling in al zijn facetten.

In de praktijk is één avond meestal voldoende om de bevalling is zijn geheel door te nemen. Maar het is ook mogelijk om de informatieavond uit te breiden naar twee avonden. Dan kunnen we bijvoorbeeld samen een realistisch bevallingsplan opstellen. In dit bevallingsplan worden wensen ten aanzien van de bevalling schriftelijk vastgelegd om meer duidelijkheid tijdens de bevalling te bieden.

Kortom, in onderling overleg zoeken we naar een invulling die helemaal aan jouw individuele wensen tegemoet komt.

De kosten voor een individuele avond bedragen 235 euro. De kosten voor twee avonden bedragen 350 euro.

Inschrijfformulier individuele begeleiding

Als je verhinderd bent, moet je de inschrijving minimaal 24 uur van tevoren afzeggen. Anders zal ik de kosten in rekening moeten brengen.

Online zwangerschapscursus

English pregnancy class

zwangerschapscursus utrecht

Op weg naar je bevalling

zwangerschapscursus-den-haag

Zwangerschaps​massage

Op weg met je baby