In mijn praktijk bereid ik jou (en je partner) voor op een prachtig, maar ook heel enerverend moment het leven, de geboorte van je kind.

Mijn ervaring met zwangerschappen en bevallingen heb ik opgedaan gedurende ruim tien jaar als gespecialiseerd obstetrie- en gynaecologie verpleegkundige op de afdeling Verloskunde in een ziekenhuis in Rotterdam. In dit ziekenhuis heb ik ook voorlichtingsavonden over borstvoeding georganiseerd.

Daarnaast ben ik werkzaam geweest als relatiebeheerder bij een kraamzorgorganisatie en als docente bij een grote thuiszorgorganisatie.

Op 1 januari 2012 ben ik de praktijk voor zwangerschapsbegeleiding ‘Vol Vertrouwen Bevallen’ gestart.

In de praktijk blijkt ieder keer weer dat je de bevalling veel beter aankunt wanneer je weet wat er in je lichaam gebeurt tijdens de bevalling. Het is een heel bijzonder ingenieus proces.

Kennis maakt dat je alles veel beter kunt plaatsen tijdens de bevalling. Je eigen invloed is groter dan veel mensen weten. Dit alles geeft rust en vertrouwen.

Het doel van mijn praktijk is dan ook om je als zwangere vrouw (en als partner) optimaal voor te bereiden, zodat je het resterende deel van je zwangerschap, de bevalling, de periode na de bevalling en de eerste maanden met je baby vol zelfvertrouwen tegemoet kunt zien.