Mijn naam is Caroline Kemner. In mijn praktijk bereid ik vrouwen (en hun partners) voor op een prachtig, maar ook enerverend moment in hun leven, de geboorte van een kind.

Mijn ervaring met zwangerschappen en bevallingen heb ik opgedaan gedurende ruim tien jaar als gespecialiseerd obstetrie- en gynaecologieverpleegkundige op de afdeling Verloskunde in een ziekenhuis in Rotterdam, waar ik ook voorlichtingsavonden over borstvoeding heb georganiseerd.

Ook ben ik werkzaam geweest als relatiebeheerder bij een kraamzorgorganisastie en als docente zwangerschapsbegeleiding en zwangerschapsmassage bij een grote thuiszorgorganisatie.

Op 1 januari 2012 ben ik mijn eigen praktijk voor zwangerschapsbegeleiding ‘Vol Vertrouwen Bevallen’ gestart. In de praktijk is gebleken dat vrouwen de bevalling meer ontspannen beleven, wanneer zij weten wat er in hun lichaam gebeurt en hoe zij daar zelf invloed op kunnen uitoefenen.

Het doel van mijn praktijk is dan ook om zwangere vrouwen (en hun partners) optimaal voor te bereiden tijdens de zwangerschap, zodat zij hun bevalling en periode na de bevalling vol zelfvertrouwen tegemoetzien.