Mijn naam is Caroline Kemner. Ik ben moeder van drie kinderen, twee zoons en een dochter.

Mijn ervaring met zwangerschappen en bevallingen heb ik opgedaan doordat ik ruim 10 jaar als gespecialiseerd obstetrie- en gynaecologieverpleegkundige werkzaam ben geweest op de afdeling Verloskunde in een ziekenhuis in Rotterdam.

Het adviseren en begeleiden van zwangere vrouwen kreeg een vervolg doordat ik bijna 10 jaar voor een grote thuiszorgorganisatie in Roosendaal werkzaam ben geweest als docente zwangerschapsbegeleiding en zwangerschapsmassage.

Behalve mijn ervaring met zwangerschappen en bevallingen heb ik ook veel ervaring met borstvoeding. In het ziekenhuis gaf ik voor-lichtingsavonden over borstvoeding.

Op 1 januari 2012 ben ik mijn eigen praktijk voor zwangerschaps-begeleiding “Vol vertrouwen bevallen” gestart. In de praktijk is gebleken dat vrouwen die weten wat er in hun lichaam gebeurt de bevalling meer ontspannen beleven. Het doel van mijn eigen praktijk is dan ook zwangere vrouwen (en hun partners) optimaal voor te bereiden op de laatste fase van hun zwangerschap zodat zij hun bevalling vol zelfvertrouwen tegemoet zien.