Mijn naam is Caroline Kemner. In mijn eigen praktijk bereid ik sinds acht jaar vrouwen (en hun partners) voor op een prachtig, maar ook enerverend moment in hun leven, de bevalling.

Mijn ervaring met zwangerschappen en bevallingen heb ik opgedaan gedurende ruim tien jaar als gespecialiseerd obstetrie- en gynaecologieverpleegkundige op de afdeling Verloskunde in een ziekenhuis in Rotterdam.

Het adviseren en begeleiden van zwangere vrouwen heb ik daarnaast voortgezet bij een grote thuiszorgorganisatie in Roosendaal, waar ik tien jaar als docente zwangerschapsbegeleiding en zwangerschapsmassage heb gewerkt.

Naast mijn ervaring met zwangerschappen en bevallingen heb ik in het ziekenhuis voorlichtingsavonden over borstvoeding verzorgd. Ook ben ik werkzaam geweest als relatiebeheerder bij een kraamzorgorganisatie.

Op 1 januari 2012 ben ik mijn eigen praktijk voor zwangerschapsbegeleiding ‘Vol Vertrouwen Bevallen’ gestart. In de praktijk is gebleken dat vrouwen die weten wat er in hun lichaam gebeurt, de bevalling meer ontspannen beleven.

Het doel van mijn praktijk is om zwangere vrouwen (en hun partners) optimaal voor te bereiden in de laatste fase van hun zwangerschap, zodat zij hun bevalling vol zelfvertrouwen tegemoet zien.